7 December 2015

Mutiara Bijak Bahasa Sunda - PART 1

Mutiara Bijak Bahasa Sunda - PART 1
  1. Tetep seuri sanajan hate nalangsa adalah ciri-ciri jalma anu hebat, kuat tur loba jerawat.
  2. Terkadang pami cinta geus melekat, tai ucing oge karasa nikmat siga coklat.
  3. Kenangan endah keur babarengan jeung anjeun rek tuluy di inget inget nepi ka poho.
  4. Rek sakumaha wae beuratna pagawean, bakalan hampang lamun henteu di pigawean.
  5. Mending lila ngajomblo tuluy kawin. Daripada lila bobogohan, tapi dikawin ku batur.